Finans Haberleri

Getir Üniversite Kulübü Nedir? Nasıl Üye Olunur?

Getir üniversite Kulübü , son dönemlerin en popüler sanal marketlerinden biri olan Getir uygulamasının hayata geçirmiş olduğu projelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Günden güne zorlaşan yaşan koşulları, özellikle öğrencilerin çok daha zor bir ekonomik süreç içerisine girmesine nen olmaktadır. Getir üniversite kulübü nedir?

Getir uygulaması hem hedef kitlesini ve müşteri portföyünü genişletmek, hem de öğrencilere sağlayacağı çeşitli indirimlerle maddi anlamda destek olabilmek adına getir öğrenci kulübünü kurmuştur. Öğrencilere bu kulübe birkaç basit adım sonrasında kolaylıkla üye olabilir ve ardından hesaplarından gerçekleştirecekleri siparişlerde, öğrenci olmanın avantajını indirim kodları ve ya kuponları ile yakalayabilir.

Getir Üniversite Kulübü Nedir : Getir Uygulaması

Getir Üniversite Kulübü hakkında bilgi sahibi olmak için Getir uygulamasını anlamak gerekiyor. Getir uygulaması geride bıraktığımız 3 yıllık süreç içerisinde pek çok alışkanlığımızın değişmesine neden olan pandeminin etkisini avantaja çevirebilmeyi başarmış yüksek cirolu firmalar arasında yer almaktadır. Basit bir tanımlama ile sanal market özelliği gösteren Getir’de, reel kullanıcılar oluşturacakları kişisel hesaplardan yemek ve market alışverişlerini yapabilmektedir. Alışveriş içeriğinde yer alan tüm ürünler, Getir şirketine bağlı olarak görev yapan personellerce, alıcıların adreslerine teslim edilmekte ve zaman kaybı olmadan yorulmadan kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri mümkün olmaktadır.

Getir uygulaması, ciddi bir rekabet ortamında var olmayı başarabilmiş, başarılı satış taktikleri ile her geçen gün müşteri ağını genişletebilmiş firmalar arasında yer almaktadır. Kendisini rakiplerinden ayıran en önemli artısı, belli periyotlarda müşteri ile için uyguladığı indirimler ve kampanyalardır. Rekabet içerinde olduğu diğewr uygulamalara göre bu konuda çok daha cömert davranan getir, ayrıca, düşük komisyonlar uyguladığından neredeyse market fiyatları ile eşdeğer bir ürün fiyat politikası izlemektedir.

Sosyal sorumluluk alanında da çok sayıda projeye imza atan firma, geride bıraktığımız yıl içerisinde ciddi bir sıçrayış gerçekleştirmiş, bu yılın ilk çeyreğinde de yakaladığı bu başarıyı katlayarak hedeflerini gerçekleştirmektedir.

Firmanın son uygulaması ise, öğrencileri odağına alan Getir öğrenci Kulübü adlı oluşumdur. Öğrencilerin uygulama tarafından kendilerine sunulan indirimlerle, çok daha ekonomik bir biçimde gıda ihtiyacını karşılayabilmesini mümkün hale getiren bu oluşum için, pek çok öğrenci internette getir yemek üniversite kulübü nasıl üye olunur sorusunun yanıtını aramaktadır.

Getir Yemek Üniversite Kulübü Üyelik Oluşturma

Öğrencilerin çok daha ekonomik fiyatlarla yiyecek temin edebilmesi için, getir yemek kulübü üyeliği yani Getir Üniversite Kulübü üyeliğini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Üyelik işlemini yapmak ise son derece kolaydr. İlk olarak Google Play Store ya da Appstore’dan getir yemek araması yapılmalı ve uygulama akıllı mobil telefona indirilmelidir. Ardından uygulama açılmalı ve ad soy ad adres bilgisi gibi kişisel verileriniz yazılmalıdır. Bu veriler doğru ve eksiksiz bir şekilde kaydedilmelidir. Aksi takdirde kuryenin ürünlerinizi size ulaştırması güçleşebilir.

Bir sonraki adımda, kullanıcının üniversite kulübüne özel olarak verilen indirimlerden haberdar olabilmesi için, gerekli bildirimi açması gerekir. bu sayede, gelen bir indirimde telefondan size bildirim gönderilerek, belirlenen kota dahilinde kampanyadan faydalanmanız sağlanır.

Getir Üniversite Kulübüne nasıl üye olunur? Sorusuna çok daha ne t bir yanıt vermek gerekirse, oluşturduğunuz kişisel getiryemek hesabınıza giriş yapmalısınız. Ardından, profilinize yönlendirileceğiniz profil sekmesine tıklayarak sağ üst köşede yer alan verileri düzenleme butonu ile mail ekleme işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Sadece ülkemizde resmi olarak faaliyet gösteren üniversitelerde eğitim gören üniversite öğrencileri için sağlanan bir hizmet olduğundan, üniversite tarafından her öğrenciye özel olarak tahsis edilen öğrenci maili eklenmelidir. Öğrenciler üniversiteye kayıt olduklarında, isimlerine ve ya öğrenci numaralarına özel edu.tr uzantılı mail adresleri tanımlanmaktadır. Getir yemek üniversite kulübü kaydı için de bu mail adresinin kullanılması zorunlu bir işlemdir.

Üniversite uzantılı mail adresinin getiryemek sistemine kaydedilmesinin ardından, sistem söz konusu mail adresine hesap aktivasyon kodu olarak bir şifre gönderecektir. Kaydın tam anlamıyla oluşturulabilmesi ve getir yemek indirim konulu avantajlardan yararlanabilmek için, aktivasyon koduna erişim önemlidir. şayet üniversite mail adresinizin şifresi ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız, öğrenci işlerinden konu ile ilgi destek alabilir, ardından gelen kutunuzdan getir yemek öğrenci kulübü aktivasyon kodunu girerek, işlemi tamamlayabilirsiniz.

Getir Yemek İndirim Kodu

Getiryemek uygulaması her ne kadar son günlerden getir yemek öğrenci kulübü ile gündemde olsa da, öğrenci olmayan hedef kitlesi için de sıklıkla kampanyalar düzenlemektedir. Bunlardan en yaygın olanı getir yemek ilk sipariş indirimi şeklinde uygulanan kampanyadır. Getir Üniversite Kulübü ne üye olmasanız bile indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Uygulama üzerinden hesap oluşturarak sipariş veren herkes için, ilk siparişlerine özel olarak bir defaya mahsus uygulanan 25 TL’lik özel bir kod bulunmaktadır. Herhangi bir koşula bağlı kalmaksızın, uygulama üzerinden yapacağınız bir alışverişte ödeme sayfasında herhangi bir kupon gerektirmeden koşulsuz bir biçimde 25’lik bir düşüş söz konusu olacaktır.

Getiryemek uygulamasının bu indirimlere ek olarak çeşitli günlerde belli yüzdelerde indirimlerle satış yaptığı görülmektedir. Bu indirim yüzdeleri %50’ye varan avantajlı tutarlarda olabilmektedir. Özel günlerde ve ya kullanıcıların doğum günlerin de de benzer getir yemek indirim kuponu hesaplara tanımlanmaktadır.

Tanımlanan kuponları ve diğer avantajları kaçırmamak için, kullanıcıların getir yemek uygulamasını mobil cihazlarına indirmeleri ve uygulama bildirimlerini açmaları önerilmektedir. Bu sayede güncel tüm kampanyalardan ve indirimli sanal dükkânlardan, doğrudan cep telefonunuza gelen bildirimlerle haberdar olabilmeniz de mümkün olacaktır.

Getir Yemek Müşteri Hizmetleri

Getiryemek uygulamasının çok kısa bir süre içerisinde ciddi bir hedef kitleye ulaşabilmesinin en önemli nedenlerinden birinin de müşteri memnuniyeti konusunda yüksek kalite standartları belirlemesi olduğu ifade edilmektedir. Siparişlere ilişkin olarak yaşanan herhangi bir soru ya da sorunda, kişiler kolaylıkla 0850 532 50 50 numaralı telefondan, 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri temsilcileri ile irtibata geçebilmektedir.

Siparişlere ek olarak kalite standartlarının çok daha iyi bir seviyeye getirilebilmesi için sürekli olarak hedef kitle geri bildirimi almayı hedefleyen getiryemek yetkili birimleri, dilek, istek ve ya şikâyetler için de Getir yemek müşteri hizmetleri numarasının aranabileceğini ifade etmektedir.

Getir Yemek Kime Ait

Getir Üniversite Kulübü nü sizlere anlattık peki getir yemek ve diğer girişimler kime ait? Uygulamanın başarılı bir çizgisinin olması, pek çok kişi tarafından getir yemek uygulaması ile ilgili Getir yemek kime ait gibi soruların yanıtının aranmasına neden olmuştur. İnsanlara çok kısa bir süre içerisinde yiyecek gönderebilme amacı ile yola çıkan firma sahibi Nazım Salur’dur ve kendisi Ankara doğumludur. Firma ilk olarak 2015 yılı itibariyle faaliyet göstermeye başlamıştır. Ancak pandeminin de etkisi ile evlerine kapanan insanlara sağlıklı ve risksiz yemek transfer hizmeti vermiş ve çizgisinin en üst sevilerine ulaşmayı başarmıştır.

Kurulduğu dönemlerde Bitaksi adlı bir uygulama ile yola çıkan Salur, getir yemek uygulamasını %100 Türk sermayeli bir şirket olarak tanımlamaktadır. Dünya genelinde yaşanan bir krizi son derece başarılı bir biçimde fırsata çevirmeyi başaran firma yetkilisi, getiryemek’i ehem hedef kitle, hem Pazar hem de ciro bazında son 5 yıl içerimde yaklaşık 5 kat büyütmeyi başarmıştır. Ülkemizin aktif bir şekilde 10 ilinde hizmet veren getiryemek kuryeleri ile kişilerin gıda ihtiyaçlarının kısa bir süre içerinde ve zahmetsiz bir şekilde karşılanabilmesi amaçlanmaktadır. Gelecek günlerde hizmet ağını 81 ile yaymayı hedefleyen firma 10dk gibi kısa bir süre içerinde tüm market ihtiyatlarınızı 100’den fazla depo ile bağlantılı bir biçimde kapınıza kadar getirmektedir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu