Finans Haberleri

Finansbank Telefon Numarası – Müşteri Hizmetleri – Kobi Müşteri Hattı

Dijital ve teknolojik bankacılığı en iyi şekilde uygulayan bankalar arasında Finansbank bulunuyor. Banka telefon numaraları ile verdiği hizmet aracılığıyla dijital bankacılığı en iyi şekilde kullandığını bir kez daha kanıtlıyor. Çünkü Finansbank telefon numarası arandıktan sonra diğer bankalara nazaran gelişmiş bir sesli yanıt sistemi sizleri karşılıyor. Böylece yoğunluk olduğu durumlarda müşteri hizmetleri temsilcisine bağlanmadan bile sorunlarınızı çözebiliyorsunuz.

QNBFinansbank Telefon Numarası

Finansbank telefon numarası arandıktan sonra sizi sesinizden tanıyan bir sesli yanıt sistemi devreye giriyor. Eğer bankayı ilk kez arıyorsanız öncelikle ses tanıma sistemine sesinizi kaydediyorsunuz. Sonraki aramalarınızda artık sistem sizi tanıyor. Tıpkı bir müşteri temsilcisi gibi sizinle iletişim kurarak sorularınızı yanıtlamaya çalışıyor.

Finansbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Finansbank müşterilerine ya da müşteri adaylarına 0850 222 0 900 no’lu iletişim numarasıyla hizmet vermektedir. QNBFinansbank telefon numarası 7/24 aktif bir şekilde çalışmaktadır. Böylece resmi tatillerde, mesai saatleri dışında ya da hafta sonları kart, hesap, kredi gibi tüm takıldığınız konuları müşteri hizmetleri aracılığıyla öğrenebiliyorsunuz.

Finansbank İletişim Numaraları

Finansbank müşterilerine hatlarda yaşanan yoğunluktan dolayı cevap verememe ihtimalini göz önüne almıştır. Bu yüzden iki farklı telefon numarasıyla hizmet vermeye başlamıştır. Az önce belirttiğimiz numarayı kişisel hesaplı müşteriler tercih ederken bankanın KOBİ müşterilerine özel ayrı bir hattı daha bulunmaktadır. Finansbank KOBİ müşteri hattı ise; 0850 220 85 73 no’lu telefonla hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri makalemizi okumak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu