Gündem

Akbank Kredi Kartı Başvurusu Mobil Başvuru – Başvuru Şatları

Cüzdanınızdaki nakit paranız alışverişlerinize ve ödemelerinize yeterli gelmiyorsa, Koronavirüs sürecinde parayla çok fazla temas etmek istemiyorsanız ya da cebinizde nakit para taşımayı sevmiyorsanız kredi kartı kullanmak sizler için muhteşem bir seçenek olacaktır. Kredi kartı almak için hangi bankayı seçeceğiniz konusunda henüz karar veremediyseniz sizlere Akbank kredi kartı başvurusu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Akbank Kredi Kartı Başvuru

Akbank kredi kartına başvuru yapabilmek için kurumun size sunduğu iki farklı alternatif kart seçeneği bulunuyor. Bunlardan birisi Akbank Axess Kartı, diğeri ise Akbank Wings Kartı. Her ikisi için de aynı yöntemlerle başvuru yapabiliyorsunuz. Üstelik banka son zamanlarda sunduğu hizmet sayesinde bu kartların dijitallerini üretti. Dolayısıyla kredi kartınızın fiziki olarak elinize geçmesini beklemeden aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Akbank Mobil Kredi Kartı Başvurusu

Akbank kredi kartı başvurusu yapmaya karar verdiyseniz farklı yollarla başvuru seçeneklerini kullanabilme imkanınız bulunuyor. Bunların başında da mobilden kredi kartı başvuru yapmak geliyor. Android ya da iOS işletim sistemine sahip cep telefonlarınıza Akbank mobil uygulamasını indirerek kredi kartı için başvuru yapabilirsiniz. Kartınız onay aldığında da kartınızın adresinize gelmesini beklemeden kullanabilirsiniz.

Akbank Kredi Kartı Başvuru Şartları

Akbank’tan kredi kartı alabilmek için 18 yaşını doldurmanız yeterlidir. Eğer yaşınız tutuyorsa hemen mobilden ya da internet bankacılığından başvuru formunu doldurabilirsiniz. Formu doldururken sizden sadece cep telefonu numaranız ve TC kimlik numaranız istenmektedir. Kartınız onaylanınca banka görevlileri tarafından aranmaktasınız ya da SMS ile bilgilendirileceksiniz.

Akbank internet sayfasına gitmek için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu