Finans Haberleri

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Kurumsal Olarak Nasıl Giriş Yapılır?

Yapı Kredi Bankası, her zaman yenilikleri ve teknolojiyi takip eden ekibiyle müşterilerine hizmet vermeye çalışmaktadır. Bu anlayışı sayesinde müşterilerine kolaylıklar sağladığı gibi banka tercihi yapacak tüketicilere de büyük imkanlar tanımakta, onları kendi bankasına yönlendirmektedir. Özellikle şirketler ve işletmeler için yaptığı kolaylıklar işyeri sahiplerinin maddi olarak destek almasına şans tanımaktadır. Yapı Kredi internet bankacılığı kurumsal şubesi sayesinde ticari hesap yönetimi desteği vermektedir.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Kurumsal

Özellikle Koronavirüs süreci hayatımızın pek çok alanında interneti ve mobil cihazları kullanmamız gerektiğini bizlere gösterdi. Bu alanların başında da bankacılık sektörü geliyor. Şubeye gitmeden, evden, işyerinizden, hatta toplu taşımadayken bile bankacılık işlemlerinizi internet bankacılığı hizmetiyle halledebilirsiniz.

Yapı Kredi internet bankacılığı kurumsal işletmelere bu konuda büyük destek sağlamaktadır. Bankanın sunduğu bu servis aracılığıyla kredi talebinde bulunabiliyor, vergi ve SGK’ya olan borçlarınızı ödeyebiliyor, POS cihazlarınızın ayarlarını ve hesaplamalarını yönetebiliyorsunuz. 800’ün üzerinde işlemin yapılabildiği bu servis birçok işletmenin daha şimdiden gözbebeği konumuna geldi bile.

Yapı Kredi İnternet Sitesinden Kurumsal Hesaba Nasıl Girilir?

Yapı Kredi internet sitesinden kurumsal hesabınıza girebilmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

  • Firma Kodu ile Giriş: İşletmelere özel açılabilen bu hesaba size verilen müşteri ya da firma kodunuzla giriş yapabilirsiniz. Bu yöntemle giriş yapmak istediğinizde sizlere ekstra şifre ve kullanıcı kodu bilgileriniz de sorulmaktadır.
  • Kredi Kartı ile Giriş: Kredi Kartı numaranız ve size verilen şifre, müşteri numaranızla hesabınıza girebilirsiniz.
  • QR Kod ile Giriş: Son olarak kurumsal hesabınıza girerken telefonunuzdaki QR kodu kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası’nın Kurumsal İnternet Sitesine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer Yapı Kredi Bankası’ndan mevduat hesabı açmak ilginizi çekerse bu konu ile ilgili makalemize bakarak fikir alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu