Finans Haberleri

Yapı Kredi Mevduat Hesabı Açma Vadeli – Vadesiz Mevduat Hesabı

Bir mevduat hesabı açmayı düşünüyorsanız sizlere Türkiye’nin ilk özel bankası olan Yapı Kredi’yi önerebiliriz. Çünkü banka personeliyle her zaman yeni nesil bankacılığı takip ederek sizlere deneyimlerini de ekleyerek bir performans sunmaktadır. Yapı Kredi mevduat hesabı açma adımları oldukça kolay olduğundan ilk defa hesap açan biriyseniz bile hiç zorluk çekmeyeceğinize inanabilirsiniz.

Yapı Kredi Mevduat Hesabı Açma

Yapı Kredi mevduat hesabı talebinde bulunacakların öncelikle vadeli mi, yoksa vadesiz mi bir hesap açmak istediklerine karar vermeleri gerekiyor. Bu kararı vermenize yardım etmek adına sizlere her iki hesabı da aşağıda anlattık.

  • Yapı Kredi Vadesiz Mevduat Hesabı : Herhangi bir ücret ödemeden para yatırma limiti olmadan anında bu hesabı açabilirsiniz. Hesabı açmak için bankanın internet, mobil şubelerini tercih edebileceğiniz gibi fiziki şubelerine giderek talepte de bulunabilirsiniz. Hesabınız açıldıktan sonra EFT, Havale, fatura ödeme, borç ve kredi ödeme işlemlerinizi hesabınız üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca faturalarınız için otomatik ödeme talimatı oluşturabilirsiniz.
  • Yapı Kredi Vadeli Mevduat Hesabı : Yine ücretsiz bir şekilde açabileceğiniz bu hesapta yatırdığınız paralara bankanın belirlediği oranlarda faiz eklenerek yatırımınıza katkı sağlanmaktadır. Vadesiz hesabı internet bankacılığıyla açmak isterseniz Yatırımlar sekmesinden Vadeli Mevduatlarım ve Vadeli Mevduat Açılışı adımlarını takip etmeniz gerekiyor.

Yapı Kredi Mevduat Hesabı Limitleri

Bankadan vadesiz mevduat hesabı açmak isterseniz herhangi bir para yatırma limiti bulunmamaktadır. Ancak vadeli hesap açacaklar TL, USD ve Euro hesaplarına göre farklı yatırma limitlerine tabi tutulmaktadırlar. Bankadan TL kuru üzerinden bir vadeli hesap açacaksanız hesabınıza faiz işlemesi adına en az 1.000 TL para yatırmalısınız. Dolar hesabı açacakların yatırması gereken en düşük limit, 10.000 Dolar, Euro için de 10.000 Euro limit vardır.

Telefondan Mevduat Hesabı Açma

Yapı Kredi mevduat hesabı açma işlemini mobil uygulamayı indirerek Hesaplarım, Hesap Açılışı sekmelerini takip ederek yapabilirsiniz.

Eğer ne kadar faiz alacağınızı merak ediyorsanız Yapı Kredi e-Mevduat Faizi Hesaplama sitesini ziyaret edebilirsiniz. Eğer başka bankalardaki mevduat hesabı nasıl açılır onu öğrenmek istiyorsanız sitemizdeki diğer bankalara ait makalelere göz atabilirsiniz. Ziraat Bankası ve Garanti Bankası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu