Finans Haberleri

Garanti Bankası ATM Bulma Daha Kolay Nasıl ATM Bulurum?

Bankalar her mahalleye şube açmadığından dolayı ve bankaların çalışma saatleri sınırlı olduğundan dolayı farklı bölgelere ATM yaptırmaktadırlar. Özellikle nüfusun yoğun olduğu, en çok müşterisi bulunan mevkilere yapılan ATM’ler sayesinde tüketiciler hizmet almaya devam edebilmektedirler. Ancak her ne kadar bankalar tarafından ATM’ler yapılsa bile birçok banka müşteri ATM bulma konusunda zorluk çekmektedir. Garanti Bankası ATM bulma sistemi sayesinde müşterilerine kolaylık sağlayarak sadece birkaç saniye içerisinde en yakın ATM’yi onlara göstermektedir.

Garanti Bankası ATM

Yıllardan beri hizmet veren Garanti Bankası, gün geçtikçe ağını genişletmektedir. Müşteri sayısı arttıkça bu müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek banka şubelerinin yanı sıra ATM’ler de yapmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman önemseyen banka Garanti Bankası ATM bulma hizmeti sayesinde müşterilerinin konumlarına en yakın ATM’leri göstermektedir.

Garanti Bankası ATM Nasıl Bulunur?

Garanti Bankası müşterisiyseniz ya da bankanın ATM’sinden Cepbank yöntemiyle para çekecekseniz ATM bulucu servisinden yararlanabilirsiniz. Garanti ATM bulma hizmetinden yararlanmak için aşağıdaki adımları inceleyebilirsiniz:

  • Öncelikle Garanti Bankası resmi web adresine giriş yaparak Şube Paramatik Arama sayfasına tıklıyorsunuz.
  • Bu sayfaya girdikten sonra mobil cihazınızın ya da bilgisayarınızın konumunu açabilirsiniz. Böylece sistem sizin konumuna en yakın ATM’yi gösterecektir.
  •  Eğer konumunuzu açmak istemezseniz ilgili sayfada il ve ilçenizi seçmeniz için bir arama butonu bulunacak. Buradan il ve ilçenizi yazarak en yakın ATM’ye ulaşabilirsiniz.

Garanti Bankası ATM Bulma Haritası

Garanti Bankası ATM’leri öğrenmeniz için 81 ili gösteren bir harita sunmaktadır. Buradan ilgili lokasyonu bularak en yakın paramatiğe gidebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu