Finans Haberleri

Ziraat Bankası Destek Kredisi – Ne kadar? Nasıl alınır?

Türkiye’deki devlet bankaları arasında yer alan Ziraat, kamusal alanda yaptığı kampanyalarla ilgileri üzerine topluyor. Son dönemde devletin girişimleri sonucunda anlaşmaya varılan banka destek kredisi sayesinde vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor. Ziraat Bankası destek kredisi özellikle son günlerde maddi açıdan zor durumda olan kişilere, ailelere bir can suyu olmasıyla ön plana çıkıyor.

Ziraat Bankası Destek Kredisi

Mart 2020 ile birlikte Türkiye’de görülen Koronavirüs vakaları devletin ekonomik önlemler almasına sebebiyet verdi. Alınan önlemlerle işten çıkarılan, işyerini kapatmak zorunda kalan kişilere nakit desteği sağlamak amaçlandı. Ziraat Bankası ile yapılan anlaşma sonuçlandı. Bu anlaşmaya göre artık banka nakit ihtiyacı olanlara destek sağlayacak.

Ziraat destek kredisi ile vatandaşlara ileri ötelenebilen kredi sunuluyor. Kredi almak isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın fiziki, mobil ve internet bankacılığı şubelerine giriş yaptıktan sonra başvurularını gerçekleştirebilirler. Ancak bankaya ait bir kartınız ya da internet banka hesabınız varsa başvuru sonucunuzu sorgulamanız daha kolay olacaktır. Aksi halde destek kredisi başvuru sonucu sorgulama yapabilmek için fiziki şubelere gitmeniz gerekecektir.

Ziraat Bankası Destek Kredisi Ne Kadar?

Devlet yöneticileri ve Ziraat Bankası tarafından yapılan anlaşma sonucunda tüketicilere en az 1.000 TL, en fazla 10.000 TL verilebilecek. Kredinizi elinize aldıktan sonra vadelerini ödemeye 6 ay sonrasında başlayabiliyorsunuz. Böylece krediyi çeker çekmez ödeme yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Ziraat destek kredisi en çok bu yönüyle vatandaşın yüzünü güldüreceğe benziyor.

Pandemi Döneminde Ziraat Bankası Tüketici Kredisi

Dünyanın şu sıralar en önemli gündem maddesi pandemi. Bu dönemde insanların birçoğu pandemi dolayısıyla işsiz kalıyor. Bu süreçte acil paraya ihtiyaç duyan vatandaşlarımız kredi alabiliyor mu? Evet, Ziraat destek kredisi ile bu mümkün. Dilerseniz Ziraat Destek Kredisi sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu