Finans Haberleri

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri – Resmi Tatiller Hangi Günlerdir?

Osmanlı Devleti’nin günümüze kalan mirasları arasında Ziraat Bankası yer alıyor. 1863 yılında kurulan ve günümüzde ülkemizin dört bir yanında hizmet vermeye devam eden banka destekleriyle her zaman tercih ediliyor. Çiftçi, esnaf, zanaatkar müşterilerine kolaylık sağlayan; pandemi, savaş ve terör gibi ülkenin olumsuz koşullarında halka destek veren Ziraat Bankası çalışma saatleri hakkında bilgi almak isterseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası kurulduğu günden beri haftanın 5 günü hizmet vererek müşterilerine yardımcı olmaya çalışmaktadır. Ziraat şubeleri çalışma saatleri olağan koşullarda sabah 09.00 ile başlamakta ve akşam 17.30’a kadar devam etmektedir. Ancak resmi tatillerden bir önce kamusal kurumlar yarım gün çalıştığından dolayı banka hizmet vermeye 09.00 saatiyle başlayıp 13.30 saatine kadar devam etmektedir.

Ziraat Bankası Mesai Saatleri

Ziraat Bankası çalışma saatleri için belirtilen 09.00 – 17.30 saat dilimi Pazartesi ile Cuma günleri arasındaki süreci kapsamaktadır. Cumartesi ve Pazar günleri her kamu kurumunda olduğu gibi banka da personeliyle hizmet vermemektedir. Ancak mesai saatleri dışında bankayla acil ihtiyacınız olursa size en yakın ATM’yi bularak işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Resmi Tatiller

Ziraat Bankası resmi tatillerde açık mı? diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim. Banka dini bayramlarda, resmi bayramlarda, Cumartesi ve Pazar hafta sonu tatillerinde açık değildir. Ancak bu resmi tatillerde bankayla iletişime geçmek isterseniz Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

Ziraat Bankası Şubeleri için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu