Finans Haberleri

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri – Direk Bağlanma

Ziraat Bankası müşterisiyseniz, bankanın müşterisi olmak isterseniz tüm merak ettiklerinizi müşteri hizmetlerini arayarak sorabilirsiniz. Ziraat Bankası müşteri hizmetleri aracılığıyla telefonla şubeye gelmeden sizlere destek verebilmektedir. Ayrıca bankanın resmi web sayfasında yazılı yanıt veren bir asistan da bulunmaktadır. Ziraat Bankası iletişim numarası için telefonunuzdan gerekli tuşlamaları yapmanız ve ulaşmamanız halinde bu asistan size yardımcı olacaktır.

Ziraat Bankası Müşteri Temsilcisi

Müşteri memnuniyetini her zaman önemseyen banka, müşteri hizmetleri sayesinde pek çok sorunuza yanıt verebilmektedir. Müşteri hizmetleri ile bağlantı kurduktan sonra aşağıdaki konular hakkında bilgi alabilirsiniz:

  • Bankaya ait bir kartınız varsa bu kartla ya da bankacılık hizmetleriyle ilgili tüm sorularınız yanıtlanmaktadır.
  • Şifrenizi unuttuysanız, yeni şifre almak isterseniz bu hizmeti alabilirsiniz.
  • Hesabınıza yapılan para girişi, hesabınızdan yapılan para çıkışı ve iban bilgileriniz gibi sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Ziraat Bankası tarafından sunulan hizmetler, ürünler ve kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Hem internet bankacılığı, hem de mobil bankacılık konusunda destek talep edebilirsiniz.
  • Son olarak Ziraat Bankası OGS ekranı ve HGS işlemleri için detaylı bilgi isteyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Telefonu

 Ziraat Bankası destek personeline aklınıza takılan soruları sormanız ve banka hakkında bilgi alabilmek için iki farklı telefon numarasıyla hizmet vermektedir. Bunlardan birisi; 444 00 00, diğeri ise; 0850 220 00 00’dır. Ziraat Bankası müşteri hizmetleri istediğiniz her saat arayabileceğiniz bir numaraya sahiptir.

Ziraat Müşteri Temsilcisi Direk Bağlanma

Dünya çapında etkisini arttıran salgın hastalık yüzünden bankalar daha çok telefon üzerinden destek vermektedir. Bazen müşteri temsilcilerine bağlanmak eziyet çektiriyor. Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine direkt olarak bağlanmak için öncelikle telefonunuzdan “444 00 00” numarasını tuşlayın. Daha sonra “1” tuşuna basın. Sonrasında “6” tuşuna ve son olarak da “0” tuşuna bastığınızda müşteri temsilcisine direkt bağlanabilirsiniz.

Telefon yerine Ziraat Bankası online müşteri temsilcisine bağlanmak için linki ziyaret edebilirsiniz. Ziraat Bankası Canlı Cevap

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu